Rochi Productions

CATALONIA SAXOFON QUARTET

E-mail Print PDF

JOAQUIN MURILLO / Saxo Soprano CSQ

Saxofonista ( Alt, Soprano i Tenor) compositor, i productor musical formació de música moderna i jazz a l’escola de Barcelona, Taller de Musics: saxo, guitarra, piano, llenguatge musical modern, improvisació, harmonia i arran- jaments. Estudis de percussió, informàtica musical, programació, Samples. Formació Clàssica amb el professor Miquel Bofill.

- Formo part de la Big Band de Peter Delphinich (Saxo Alt). -Experiència en Quartet, Quintet i Sextet de saxofons

- Fundador i Director de grups de Pop-Soul, Funk, Fusió i combos de Llatí Jazz

- Varis discos de WorldMusic i Fusió editats a França , Alemanya i Regne unit, iTunes, Mondomix

- Candidat als Premis de la Música 2008 amb el CD “La Isla” en qualitat de Compositor de música i lletres, Saxofo- nista i Productor artístic.

- Experiència docent com a professor de Saxofon i director de diversos Ensembles d'Alumnes. En l’actualitat Saxofonista soprano i coordinador del CSQ/Catalonia Saxofon Quartet.

 

PAU SANCHIS / Saxo Alto CSQ

Grau Superior de Música en l’especialitat de Saxòfon (2004-2009) a l’Escola Superior de Música de Catalunya, on ha estudiat Saxòfon clàssic amb el professor Luís Ignacio Gascón, música de cambra amb Miquel Bofill i Montse Gascón entre d’altres, Jazz amb Eduardo Tancredi i anàlisi i composició amb Carles Guinovart, Arnau Bataller i Karst de Jong.

- Ha col·laborat amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i amb la Orquestra de Joves intèrprets dels PaÏ- sos Catalans (OJIPC). Ha format part de la Orquestra de vent internacional "World of Winds" 2006, realitzant concerts al Olavshallen de Trondheim i Hamar (Noruega) i al Festival Internacional de música de Wiesbaden (Alemanya). Ha format part de la European Youth wind Orchestra (EYWO) en 2005 baix la direcció de Jan Cober, realitzant concerts a l'auditori del conservatori de Luxemburg, i als auditoris de Trento i Bolzano (Itàlia). Va formar part en 2003 i 2004 de la Orquestra de vents professional "Filharmonia", dirigida pel mestre Jose Rafael Pascual Vilaplana, amb la que va enregistrar 3 CD's. Formà part com a fundador del quartet de saxòfons "Sax-sons" des de la seva fundació en 2005. Composa la banda sonora original d'un petit curt: Mirando al techo i la banda sonora original del curt: El buscador. Ha col·laborat en diferents festivals de música contemporània, jazz i fins i tot grups de Rock i música llatina.

Actualment compagina la seva tasca docent amb la consolidació del nou quartet de saxòfons “Catalonia Saxophone Quartet”, la formació d'un duet Saxòfon - Guitarra, i la composició de música per a mitjans audiovisuals.

 

GERMAN VILALLONGA / Saxo Tenor CSQ

Títol Superior de Saxofon amb diverses mencions i premis al Conservatori Superior Municipal de Barcelona. Realitza estudis de perfeccionament a l'Escola Superior de Detmold (Alemanya). Guanya diversos premis de música de cambra amb els quartets de saxos "Sax Collage" i "Afrodisax", destacant el "Concurso Permanente" de Juventudes Musicales de España (1997), el premi "Ciutat de Manresa" (2000) i finalistes al "Paper de Música" de Capellades (2000).

Realitza nombrosos concerts d'àmbit estatal, a destacar el "Ciclo de Jóvenes Intérpretes de Valladolid" (1998), el Fes- tival Internacional de Segòvia (1998),el Cicle de Concerts "Auditori XXI" (1999) i el Cicle de Joves Intèrprets "El Primer Palau" (2000). Ha format part de diverses formacions com: el grup de saxofons de Barcelona "SAX 13", elgrup de saxo- fons de l'Escola Superior de Detmold, la Banda Simfònica de la regió de Baden-Württemberg d'Alemanya i la Big Band de jazz de l'Escola Superior de Detmold. Ha col·laborat amb la Banda Municipal de Barcelona i amb l'OBC. Actualment és membre del grup de soul Reality Soul, amb qui han fet concerts destacats a la sala Luz de Gas i la gravació per al programa de cap d'any de 2010 de TV3. Ha rebut formació de mestres com: Miquel Bofill, Daniel Gauthier,Jean-Marie Londeix, Àngel Soler, Alfons Carrascosa, Kevin Rob, Marie-Bernadette Charrier, Juan Pablo Compaired i Xavier Guitó.

 

BERNAT GARCIA / Saxo Baríton CSQ

Obté el títol de grau professional de saxo amb el mestre Miquel Bofill al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Des d’aleshores treballa a diferents escoles municipals i privades d’arreu de Catalunya impartint classes de llenguat- ge, música de cambra i saxòfon.

Ha participat i participa en molts tipus de projectes musical s de diferents estils . Always Drinking Marxing Band, Orquestra Cameratta Mediterranea i Big Band Halois Haba, destacant els grups de reagge-world music Costo Rico i de rock-ska Discípulos de Otilia durant vuit anys realitzant innumerables actuacions arreu del món com Mèxic, Ale- mania, França, Suècia, Suïssa, Àustria, Bèlgica, Holanda i enregistrant tres treballs discogràfics.